Simergy adviesbureau

Simergy werd in 2001 opgericht door Annelies Dolphen, oorspronkelijk onder de naam Teaser Solutions. In de loop der tijd heeft Annelies de nodige kennis opgedaan op de energie markt in het sector comité centrum bij het voormalige Infrax, dus de stap naar de energie markt was de volgende fase.

Simergy is een gespecialiseerde tussenpartij geworden voor particulieren en ondernemingen om het beste advies en hulp te bieden bij het maken van de juiste keuze op de energie- en telecommarkt . Je hebt rechtstreeks contact met ons, en wij vertegenwoordigen jou op de energiemarkt. Wij trachten je zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor onder meer zonnepanelen, een degelijk onderhoudscontract en helpen je tevens ook met een zeer gunstig tarief op de energiemarkt.

De markt van energie en nutsvoorzieningen zit nu eenmaal zeer complex in elkaar. Mensen hebben vaak noch de expertise, noch de juiste persoon in huis om deze onduidelijke markt grondig te analyseren en zo het meest voordelige aanbod te kiezen.

Wij ondervinden meer en meer in onze digitale wereld dat persoonlijk contact nog steeds hoog wordt aangeschreven en komen dus aan huis of op kantoor langs voor een degelijke uitleg.

Eens klant geworden kan je altijd bij ons terecht met vragen omtrent de energiemarkt.

  • Helder en eerlijk advies
    Wij kijken samen met jou of je al dan niet van een voordeliger tarief kunt genieten.

  • Gratis én vrijblijvend
    Jij beslist of je wel of niet ingaat op het voorstel.

  • Bespaar gemakkelijk tot 30%
    Beste gas- en elektriciteitsprijzen op de markt voor alle klanten.